image image image image

Terminus Alfa

image MODSTANDERE

Ånder er ikke-fysiske væsner, der enten kommer fra ånderiget eller er ånder fra den naturlige verden. De kan vise sig og påvirke den naturlige verden, men kan ikke selv være fysiske og kan derfor ikke skades af fysisk påvirkning. Ånder er ofte lettere gennemsigtige, men det er ikke altid tilfældet.
Rettet af: Jacob Jarlskov
Opdateret: 2020-05-25 11:11:40

LET 6
Kaster med ting (LIVSKADE ALLE | EFFEKTRUL)
Ånd (KAMP MED SIND | AUTO)

En ånd, der er flygtet fra åndernes verden til naturens verden for at skræmme og nære sig ved menneskenes angst. Det er en besværlig ånd, der både kan hjemsøge en person og et sted. Den viser sig gennem fysiske forstyrrelser som høje lyde, vind, skrig eller banken på døre, den løfter møbler og kaster mindre genstande rundt i stuerne. En poltergeist kan ikke ses og skal fremmanes hver runde med et okkultismerul mod kampgraden, før den kan angribes.
Rettet af: Jacob Jarlskov
Opdateret: 2020-05-27 16:58:34

NORMAL 10
Ånd (KAMP MED SIND | AUTO)
Skræmmende (PSYKESKADE ALLE | AUTO)

Spøgelser er forvildede ånder, som enten sidder fast i den virkelige verden, tvunget til at spøge. De fremstår som uformelige tågede sikkelser og er omgivet af en isnende kulde. De er vrede over at være fanget i virkelighedens verden og reagerer ved at være særligt aggresive overfor væsner med sjæl; mennesker, umnol og trolde.
Rettet af: Jacob Jarlskov
Opdateret: 2020-05-27 16:59:43

VANSKELIG 20
Skræmmende (PSYKESKADE ALLE | AUTO)
Uhellig (OMRUL HØJESTE RUL | AUTO)
Uhyggelig (PSYKESKADE ALLE | EFFEKTRUL)
Ånd (KAMP MED SIND | AUTO)

Et genfærd er et sjælen af et menneske, der ikke kan forlade livet efter sin død. Genfærd har deres opholdssted i deres grav i dagtimerne, mens de om natten står op og begiver sig til et bestemt domæne. Men selv om de følger et nogenlunde fastlagt mønster, er de stadig i stand til at improvisere, hvorfor det hævdes, at man kan tale om en art fornuftsvæsner. Spøgelser kan udføre visse fysiske funktioner, som at rasle med kæder, sende iskold ånde ned af nakken på de levende, trække dynen af folk og i nogle tilfælde føre samtaler.
Rettet af: Jacob Jarlskov
Opdateret: 2020-05-27 16:58:56